Özgür Özel ve Bahçeli ne konuştular: İşte detaylar!

 Özgür Özel ve Bahçeli ne konuştular: İşte detaylar!

PeyamaKurd - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel bugün (7 Mayıs Salı) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

Söz konusu görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Özel, asgari ücret ve dış politika konularının konuşulduğunu belirtti.

Özel, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına dair de net konuştu.

Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan olarak kendi adaylığımı dayatmak, CHP'nin tarihi bir fırsatını kaçırması sağlamak birilerinin tükenmekte olan iktidarına tekrar fırsat vermek gibi bir hata yapmayacağımdan herkes emin olsun" dedi.

Bunun yanı sıra CHP Grubu'nun salonunda İYİ Parti'den istifa eden eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem de yer aldı. Erdem, CHP'ye katıldı. Bahadır Erdem'e CHP rozetini Özgür Özel taktı.

"Bahçeli ile gayet olumlu bir görüşme gerçekleştirdik"

Gerçekleşen görüşmeye ilişkin konuşan Özel, şu sözleri dile getirdi:

“Rotasından milim sapmadan, Türkiye’nin bütün demokratlarını, sosyal demokratlar olarak kucaklıyoruz. Kimseye yüksekten bakmadan ilerliyoruz. Tüm siyasi partilerin genel başkanları ile görüşmeye devam edeceğiz. Bugün Devlet Bahçeli bizleri kabul ettiler. Onun şahsında MHP’nin tüm üyelerine teşekkür ediyoruz.

Kendisiyle gayet olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bahçeli ile fikir alışverişi yaptık. Kendisine teşekkür ediyorum.

Erdoğan görüşmesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin en üst görevlerinde bulunmuş, partinin envanterine girmiştir. Kayıt dışı siyasete itiraz eden anlayışımızla, görüşmeler parti meclisimiz ile paylaşılmıştır.

Sayın Bahçeli ile seçim sonuçlarını değerlendirdiğimiz, tebriklerini kabul ettiğimiz bir görüşme oldu.

Ayrıca başta Filistin meselesi olmak üzere dış politikayı görüştük.

Hatay'da yapılan tüm haksızlıkların, tüm hukuksuzlukların takipçisi olacağımızı herkes bilsin. Hatay, Gazi'nin kişisel meselesidir. Tüm CHP'lilerin kişisel meselesidir.”