Fransız yıldızın evinden cephanelik çıktı

PeyamaKurd - Fransız sinemasının yıldız ismi Alain Delon'un evinden adeta cephanelik çıktı. Aktörün Paris'in yaklaşık 135 kilometre güneyindeki Douchy-Montcorbon'daki evinde yapılan aramada 72 silah ve 3 binden fazla mermi ele geçirildi.  ...

Haberler 28.02.2024 - 16:33 Son Güncelleme : 08.05.2024 - 15:13

PeyamaKurd - Fransız sinemasının yıldız ismi Alain Delonun evinden adeta cephanelik çıktı. Aktörün Parisin yaklaşık 135 kilometre güneyindeki Douchy-Montcorbondaki evinde yapılan aramada 72 silah ve 3 binden fazla mermi ele geçirildi.

Arama, mahkeme tarafından gönderilen bir yetkilinin Delonun evinde bir silah fark etmesi ve hakimi uyarması üzerine gerçekleşti.

Savcılar, Delonun silah ruhsatının olmadığını söyledi.

Oyuncunun sağlığı, 2019da felç geçirmesinin ardından son yıllarda daha kötüye gitti. Fransız medyasına göre Delonun, açıklanmayan başka bir ciddi rahatsızlığı daha söz konusu.

Sağlığı kötüleşen Alain Delonun üç çocuğunun miras kavgası gündem olmuştu.

Oğulları Anthony ve Alain-Fabien, kız kardeşleri Anouchkanın babalarını manipüle ettiğini ve sağlık durumunu sakladığını iddia ediyor. Anouchka ise, kardeşlerinin babalarının hayatını tehlikeye attığını ve İsviçreye taşınmalarını engellediklerini söylüyor.

Oyunucunun çocukları birbirlerine karşı, hakaret, suçlama ve gizli kaydın basına yansıdığı bir yasal mücadele yürütüyor.

Delonun kamuoyu önünde aktör olarak son görünmesi ise 2019 yılındaki Cannes Film Festivalinde oldu. Oyuncuya burada Fahri Altın Palimiyeye layık görülmüştü.

Ana Sayfaya Git