"Kendimi Komünist Bernie'ye hazırlamıştım"

PeyamaKurd-  Trump, ABD’de yaklaşan başkanlık seçimlerinde kimi karşısında görmeyi tercih ettiğine ilişkin soruya, "Zihinsel olarak kendimi komünist Bernie'ye hazırlamıştım" dedi. Amerikan Başkanı, Fox televizyonunun Pensilvanya'dan yaptığı canlı yayı...

Haberler 06.03.2020 - 10:57 Son Güncelleme : 02.05.2024 - 15:09

PeyamaKurd- Trump, ABDde yaklaşan başkanlık seçimlerinde kimi karşısında görmeyi tercih ettiğine ilişkin soruya, Zihinsel olarak kendimi komünist Bernieye hazırlamıştım dedi.

Amerikan Başkanı, Fox televizyonunun Pensilvanyadan yaptığı canlı yayında seçmenleri ile bir araya gelerek hem Fox News muhabirlerinin hem de seçmenlerinin sorularını yanıtladı.

ABDde 3 Kasımda yapılacak başkanlık seçimleri için Bernie Sandersı mı yoksa Joe Bidenı mı karşısında görmeyi tercih ettiğine ilişkin soruya Trump, Zihinsel olarak kendimi komünist Bernieye hazırlamıştım yanıtını verdi.

Sandersın güçlü olduğunu ancak Süper Salıda bir yenilgi aldığını vurgulayan Trump, Artık Sandersın karşıma çıkacak Demokrat aday olduğunu düşünmüyorum. Onun için geri dönmek zor olacaktır ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git